REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI „SCANIA DRIVERS COMPETITION”

 

 

SECŢIUNEA I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

 

Concursul „SCANIA DRIVERS COMPETITION” (denumită în continuare „Concursul” sau „SDC”) este organizat de Scania Romania SRL, având sediul în România, sat Ciorogârla, comuna Ciorogârla, Șos. București nr. 5, județul Ilfov, („Sediul Scania”) înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/588/2004, având cod unic de înregistrare (CUI) 12480794, astfel cum aceasta a fost modificată și completată ulterior (denumită în continuare „Organizator” sau „Operator” sau „Scania”).

 

SECŢIUNEA II. TEMEIUL LEGAL

 

Concursul este organizat în conformitate cu prevederile legilor române, și nu constituie o loterie publicitară în înțelesul Ordonanței Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, republicată în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007, astfel cum a fost ulterior modificată și completată.

 

Toate informaţiile relevante privind Concursul, inclusiv Termenii şi condiţiile generale, sunt disponibile pe website-ul concursului: https://events.scania.ro/scania-driver-competitions/.

Participanţii la Concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului Regulament Oficial al Concursului (denumit în continuare „Regulament Oficial”).

 

 

 

SECTIUNEA III. CONDITII DE PARTICIPARE

Fiecare participant la Concursul Scania Driver 2018/2019 trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele cerinţe:

           să fie cetăţean roman.

           sa detina permis de conducere pentru categoria C+E

           să deţină atestat profesional valabil

           să deţină un card de şofer pentru tahograf digital

In plus, pentru soferii care se inscriu la concurs prin procedura FMS, conditiile de participare sunt mentionate la SECTIUNEA IV litera C de mai jos.

Dacă un şofer nu îndeplineşte vreunul dintre criteriile mai sus menţionate, acesta/aceasta nu poate participa la prezentul Concurs. Concursul se adreseaza strict soferilor profesionisti persoane fizice, iar nu companiilor la care acestia sunt angajati. Salariatii Scania Romania, rudele acestora pana la gradul IV inclusiv şi partenerii persoane fizice cu care Scania Romania are incheiat un contract de prestari servicii de orice tip nu au voie să participe la Concurs.

Notarea performanţei şoferului se va baza pe modalitatea de a conduce in mod real vehiculele Scania. Orice încercare de manipulare va duce la excluderea dvs. din Concurs.

 

 

SECTIUNEA IV. ORGANIZAREA CONCURSULUI

La nivel national, Concursul  se va desfasura in urmatoarele etape, prezentate mai jos in ordinea cronologica a desfasurarii lor:

A.    Inregistrare on-line pentru participarea la Semifinalele Regionale - 25.05.2018 – 11.10.2018

B.     Semifinale regionale - 70.09.2018-12.10.2018

C.    Etapa FMS - 07.01.2019-03.03.2019.

D.    Finala nationala - 04.05.2019-05.05.2019

Fiecare etapa in parte va fi descrisa mai jos.

A.                Inregistrare online 25.05.2018 – 11.10.2018

·         Pentru a putea participa la Concurs, trebuie sa va inregistrati in platforma special dedicata competitiei: https://events.scania.ro/scania-driver-competitions/.

o   înregistrarea pentru testele teoretice si practice trebuie făcută folosind formularul de înregistrare online disponibil pe https://events.scania.ro/scania-driver-competitions/.

o   pentru a vă înregistra, trebuie:

1.      să scrieţi numele, prenumele, sexul, adresa de e-mail, numarul de telefon, compania pentru care lucrati, numarul permisului de conducere, adresa, judetul si orasul in care doriti sa participati la semifinala pe formularul de înregistrare ce se regaseste pe pagina dedicata concursului: https://events.scania.ro/scania-driver-competitions/

2.      să bifaţi căsuţa care indică faptul că sunteţi de acord să participaţi la Concurs;

3.       să completati formularul de consimtamant cu privire la utilizarea datelor dvs. Personale, acestea fiind necesare pentru a valida participarea dvs. la Concurs.

4.      să confirmaţi adresa dvs. de e-mail şi  numarul de telefon pentru a fi contactat prin e-mail sau telefonic în procedura de dublă confirmare.

·         Inregistrarile pentru Semifinalele Regionalese fac pana la urmatoarele date limita:

-          Pentru Semifinala Brasov: 6.09.2018

-          Pentru Semifinala Cluj – Napoca: 13.09.2018

-          Pentru Semifinala Bucuresti: 20.09.2018

-          Pentru Semifinala Bacau: 4.10.2018

-          Pentru Semifinala Arad: 11.10.2018

·         Dupa ce v-ati  înregistrat, , veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de personalul Scania pentru a confirma datele personale si locatia pe care ati ales-o pentru competie.

 

B.                 Semifinale regionale - 07.09.2018-12.10.2018

Un concurent nu poate participa mai mult de o dată la o semifinala regională. Dacă aceasta a participat la oricare altă semifinală regională, nu se mai poate inregistra pentru o alta etapă regională. Semifinalele regionale sunt organizate sub forma de evenimente in 5 orase din Romania, conform programului de mai jos:

Evenimente

Data

Județul

Locația

Ora

Evenimentul Brasov

7 septembrie 2018

Brasov

Punctul de lucru al Scania România: Calea Feldioarei nr. 99, Brasov

08:00

Evenimentul Cluj

14 septembrie 2018

Cluj

Punctul de lucru al Scania România: sat Luncani, comuna Luna, nr. 372

08:00

Evenimentul București

21 septembrie 2018

Sibiu

Punctul de lucru al Scania România: localitatea Tălmaciu, oraș Tălmaciu, DN7, KM 256+0.500.

08:00

Evenimentul Bacau

5 octombrie 2018

Bacau

Punctul de lucru al Scania Romania SRL, Com. Nicolae Balcescu, DN2, km 279-319, jud. Bacau.

08:00

Evenimentul Arad

12 octombrie 2018

Arad

Expo Arad International, str. Aurel Vlaicu 300, Arad.

08:00

 

Prgramul fiecarui eveniment in parte este cel de mai jos:

08:00- 09:30       Check- in concurenti

09:30- 12:20       Runde test teoretic - Fiecare runda va avea 20 participanti.

                            Acestia vor da testul teoretic in functie de ora sosirii si inregistrarii la eveniment

12:20 – 12:30     Anuntare calificari pentru probele practice: 20 de soferi, care au obtinut cele mai mari punctaje la testul teoretic

12:30-14:00        Prima runda pentru proba practica de condus  (eliminatorie): Check before driving & Safety: 20 participanti

14:00-15:00        A doua runda pentru proba practica de condus  (eliminatorie): Boardwalk: 12 participanti

15:00-16:00        Semifinala proba practica de condus (eliminatorie): Knock the King – Head to Head: 4 semifinalisti

16:00-16:30        Finala proba practica de condus (eliminatorie): Knock the King – head to Head: 2 finalisti

17:00                   Premiere

Programul de mai sus este estimativ si va putea fi modificat de Organizator, dupa cum va fi necesar pentru buna desfasurare a Evenimentului. Orice modificare va fi anuntata in mod corespunzator.

Check in:

Evenimentele vor incepe la ora 08:00, cu inregistrarea Participantilor la partea teoretica. Participantii vor fi intampinati de un reprezentant al Organizatorului ce va oferi fiecarui participant un ecuson inscriptionat cu un numar de ordine. Participantul va oferi acest ecuson, mai departe, staff-ului Scania ce se afla la statia de check-in. Personalul Scania va completa numele si prenumele participantului pe ecuson si va trece datele de contact ale Participantului intr-un fisier excel.  Tot la aceasta statie vor fi verificate documentele urmatoare de catre personalul Scania impreuna cu partenerul IFPTR:

           permisul de conducere categoria C+E

           atestat profesional valabil

           document de identitate, ce prezintă data naşterii şi naţionalitatea (CI sau paşaport)

           cardul de şofer pentru tahograf digital

Doar participantii care fac dovada documentelor de mai sus vor putea participa la toate etapele subsecvente. In functie de numarul de ordine de pe ecuson, se va indica de catre personalul Scania, Participantului,  ora de intrare la runda de test teoretic.

Testul teoretic

In functie de numarul de participanti prezenti in dimineata concursului, se vor organiza mai multe runde de teste teoretice, cu cate 20 de participanti per runda. Fiecare test teoretic va avea 24 de întrebări cu răspunsuri multiple. Cei mai buni 20 participanţi vor trece la rundele practice, ce vor avea loc in aceeasi zi, dupa incheierea tuturor rundelor teoretice.

 

Dintre participanţii cu cele mai bune rezultate, dacă punctajele la testul teoretic sunt similare cu cele ale mai multor participanţi, Scania Romania va selecta acei participanţi cu punctaj egal si va trece mai departe concurentul cu timpul de rezolvare cel mai mic.

 

La intrarea in sala de concurs unde se va desfasura testul teoretic, trebuie prezentate un act de identitate si ecusonul primit la check-in.

o   începeţi testul teoretic menţionând nr. de identificare al dvs. ca participant, aflat pe ecusonul primit la receptia locatiei

o   completaţi cele 24 de întrebări alegând răspunsul sau raspunsurile corecte dintre multiplele variante de raspuns

 

 

Bibliografie:

·         Culegere de intrebari de examen pentru prelungirea valabilitatii si obtinerea atestatului de conducator auto, Centrul de perfectionare a Personalului din Domeniul Transporturilor Rutiere - IFPTR – editia 2018

·         Reglementari in domeniul sigurantei rutiere, Centrul de perfectionare a Personalului din Domeniul Transporturilor Rutiere - IFPTR – editia 2018.

 

Evaluarea de către Scania a rezultatelor Concursului

Proba testului teoretic

Rezultatele la testul teoretic vor fi disponibile imediat dupa incheierea testului teoretic. Intrebarile pot avea unul sau mai multe raspunsuri corecte. Răspunsurile date de concurent şi un ghid cu răspunsurile corecte vor fi disponibile dupa incheierea concursului teoretic. Concurentii castigatori vor fi anuntati doar dupa incheierea tuturor rundelor de teste teoretice.

 

 

Rundele practice de condus

 

Participanţii care au obtinut cele mai bune rezultate la testul teoretic (primii 20) trec în etapa urmatoare si trebuie să treaca provocările testelor practice. Numărul şi tipul provocărilor din runda practică sunt decise de Scania; acestea pot fi teste practice, similare sau diferite de la un eveniment la altul. In cadrul fiecareia dintre aceste runde se va determina ce participanţi trec în următoarea etapă a Concursului, respectiv finala naţională. Scania Romania isi rezerva dreptul de a schimba, fara o notificare in prealabil ordinea sau tipul exercitiilor practice pe care Participantii va trebui sa le treaca.

 

Tipuri de exercitii in etapa rundelor practice de condus (enumerare exemplificativa):

1.      Check before driving (Verificare camion inainte de plecarea in cursa)

2.      Safety (Primul ajutor)

3.      Boardwalk

4.      Knock the King – Head to Head

Fiecare runda va fi eliminatorie, urmand ca in semifinale (Knock the King -  Head to Head) sa ramana 4 concurenti. Aceeasi proba va fi folosita si in finala etapei regionale, unde se vor duela cei mai buni 2 concurenti.

Dacă un concurent calificat nu poate sau nu doreşte să participe la runda regională de calificare, concurentului următor cu cel mai mare punctaj i se va acorda o şansă.

 

 

 

 

C.                Etapa FMS - 07.01.2019-03.03.2019

 

 

La Concurs se poate participa si prin procedura FMS.  Procedura FMS este deschisa pentru toţi şoferii ce conduc un vehicul Scania cu pachetul Control  sau care au un abonament activ pentru Scania Driver Coaching.

 

Înregistrarea prin procedura FMS este deschisă o perioadă limitată de timp, in intervalul 07.01.2019-03.02.2019.

Dacă vă înregistraţi pentru Concurs prin procedura FMS, va fi trimis angajatorului dvs. un mesaj electronic pentru informaţii. Totuşi, doar dvs. vă puteţi înregistra pentru a lua parte la Concurs sau a ieşi din Concurs. Înregistrarea dvs. se face în contul de utilizator pe care îl aveţi pe portalul Fleet Management.

 

Rezultatele obţinute de dvs. la Concurs prin procedura FMS se vor baza pe datele obţinute din conducerea de către dvs. a vehiculului companiei pentru care a fost creat contul de utilizator. Imediat ce începe perioada Concursului, rezultatele dvs. vor fi colectate şi comparate cu cele ale altor şoferi care participă la Concurs.

 

În timpul Concursului, puteţi urmări zilnic evoluţia dvs., în Aplicaţie, la profilul Driving. Punctajul dvs. va fi prezentat în următoarea zi.

 

Observaţie: Punctajul care este prezentat în profilul Driving este asociat cu un abonament pentru pachetul Control sau pentru Scania Driver Coaching. Puteţi, deci, vedea zilnic punctajul obţinut pe întreaga perioadă a abonamentului, adică şi pentru zilele de dinainte şi de după perioada Concursului.

 

De ce este necesar pentru a participa la Concurs (modalitate de calificare în etapa FMS):

·         Toţi şoferii ce conduc un vehicul cu un pachetul Control  sau cu un abonament activ pentru Scania Driver Coaching se pot înregistra la Concurs in perioada 07.01.2019-03.02.2019.

·         Trebuie îndeplinite două condiţii cumulative pentru ca rezultatele Concursului să fie contorizate:

1.      Cardul dvs. de şofer trebuie să fie asociat cu contul de utilizator de pe portalul Scania Fleet Management

§  Dacă aţi înregistrat contul de utilizator, furnizând informaţiile dvs. şi numărul dvs. de card al şoferului în Aplicaţie, cardul dvs. de şofer va fi automat asociat cu contul de utilizator.

§  Dacă cardul dvs. de şofer nu este asociat cu contul dvs. de utilizator, va trebui să contactaţi persoana ce are drept de acces şi care poate adăuga utilizatorii pe portalul Scania Fleet Management. Cel mai adesea, aceasta persoana este managerul de flota din cadrul angajatorului dvs.

§  Puteţi vedea dacă cardul dvs. de şofer este asociat cu contul dvs. de utilizator intrând pe profilul dvs. Driving.

·         Dacă datele dvs. sunt prezentate în profilul Driving, cardul dvs. de şofer este asociat cu contul dvs. de utilizator.

2.      Trebuie să conduceţi cel puţin 2 zile în medie pe săptămână in perioada 04.02.2019-03.03.2019 un vehicul ce deţine pachetul Control pentru ca rezultatele dvs. obţinute la Concurs să fie contorizate.

§  Dacă aveţi un abonament pentru Scania Driver Coaching, se ia în considerare orice perioadă petrecută conducând vehiculul cu pachetul Data Access Service.

§  Pentru a fi contorizată ca zi de condus, trebuie să conduceţi acelaşi vehicul cel puţin 10 km în aceeaşi zi.

 

 

Evaluarea de către Scania a rezultatelor Concursului in etapa FMS

        Rezultatele concursului prin FMS vor fi publicate si comunicate atat pe website-ul www.scania.ro, cat si castigatorilor la data de 04.03.2019.

Rezultatele Concursului vor fi acordate pe o scară de la A la E şi se vor baza pe modelul unic al Scania de a evalua stilul de condus. Modelul foloseşte datele colectate de la vehicul în perioada în care a fost condus de şofer. Se face o evaluare care ia în calcul condiţiile din perioada în care a fost condus.

De exemplu, modelul ia în considerare ce fel de vehicul a fost condus, şi identifică  stilul de conducere mai ales în traficul urban, pe drumuri de ţară sau şosele, etc.

Rezultatele Concursului sunt de asemenea influenţate de perioada de timp petrecută de şofer la volan în timpul Concursului. Adică dacă punctajul unui şofer este similar cu al altuia, şoferul care a condus mai mult timp va fi considerat mai bun dintre cei doi.

Primii cinci soferi care au obtinut cele mai mari punctaje in urma evaluarii in etapa FMS se vor califica in Finala Nationala.

 

 

D.                Finala naţională

 

În timpul finalei naţionale, veţi concura împotriva participanţilor cu cele mai bune performanţe obţinute atât în etapa FMS cât şi la testul teoretic. Pentru etapa nationala vor fi selectati 10 concurenti, din care 5 se vor califica prin FMS si 5 prin semifinalele regionale (cate unul la fiecare eveniment).

 

 

Această rundă durează o zi și va avea loc pe data de 4 mai 2019.

 

Dacă un concurent calificat nu poate sau nu dorește să participe în finala națională, concurentul cu următorul cel mai mare punctaj va primi şansa de a participa.

 

 

SECTIUNEA V.  PREMII:

 

Semifinalele regionale

Fiecare castigator al etapelor regionale va castiga 1000 euro net si o invitatie dubla la finala nationala din 4 mai 2019. Toate costurile de transport si cazare pentru participarea la finala nationala vor fi acoperite de Scania.

 

Premiul va fi acordat fie prin transfer bancar sau prin plata in numerar, la alegerea castigatorului, la cursul valutar din ziua inmanarii premiului. Toate cele 5 premii aferente celor 5 evenimente, vor fi acordate dupa incheierea competitiei, in perioada 22 – 26 octombrie 2018.

 

Castigatorii ce vor dori inmanarea premiilor prin transfer bancar, vor semna un proces verbal de predare-primire voucher 1000 euro, in care vor bifa aceasta modalitate de primire a contravalorii sumei de 1000 de euro, mentionand banca si contul bancar in care sa fie transferat premiul.

 

Castigatorii ce vor alege inmanarea contravalorii sumei de 1000 de euro in numerar, vor fi asteptati la oricare din sediile Scania din tara, in perioada 22-26 octombrie 2018 pentru a isi ridica premiul.

 

Finala nationala :

Castigatorul etapei nationale primeste 2000 euro net si o invitatie dubla la finala internationala din Suedia, care va avea loc in pe  25 mai 2019. Toate costurile de transport si cazare pentru participarea la finala internationala vor fi acoperite de Scania.

 

Premiul va fi acordat fie prin transfer bancar sau numerar, la alegerea castigatorului, la cursul valutar din ziua inmanarii premiului. Premiul va fi acordat dupa incheierea finalei nationale, in perioada 6-12 mai 2019.

 

Castigatorul ce va dori inmanarea premiului prin transfer bancar, va semna un proces verbal de predare-primire voucher 2000 euro, in care va bifa aceasta modalitate de primire a contravalorii sumei de 2000 de euro, mentionand banca si contul bancar in care sa fie transferat premiul.

 

Castigatorul ce va alege inmanarea contravalorii sumei de 2000 de euro in numerar, va fi asteptat la oricare din sediile Scania din tara (Bucuresti/Cluj/Bacau/Sibiu), in  6-12 mai 2019.  pentru a isi ridica premiul.

 

Câştigătorul finalei nationale este invitat să concureze în finala europeană.

Finala europeană constă din alte provocări practice de condus care vor fi punctate. Pe baza performanţei obţinute la această finală, un câştigător global va fi ales şi va primi drept premiu un camion Scania nou, in valoare de aproximativ. 100.000 EURO

Participarea la finala europeana, termenii si conditiile acesteia nu sunt guvernate de prezentul regulament si vor fi comunicate castigatorului finalei nationale de catre organizatorul Scania CV AB.

 

SECŢIUNEA VI. RESPONSABILITATE

 

Organizatorul Concursului va acorda Premii participantilor care au luat parte la Concurs, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. În cazul în care Organizatorul constată că un participant la concurs nu a îndeplinit și/sau nu a respectat si/sau nu mai indeplineste si/sau nu mai respecta condițiile stipulate în prezentul Regulament Oficial, Organizatorul își rezervă dreptul de a suspenda/anula oricând drepturile și beneficiile ce ar fi revenit respectivului Participant, fără ca Organizatorul să datoreze vreo despăgubire sau plată acestuia.

 

Organizatorul nu va raspunde pentru situatia in care un concurent nu este de acord cu modalitatea in care a fost evaluat. Organizatorul nu va raspunde pentru daune indirecte de orice natura.

 

SECTIUNEA VII. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Organizatorul are rolul de operator de date cu caracter personal în sensul Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit, în continuare, „RegulamentulsauGDPR”).

 

Prin comunicarea datelor cu caracter personal în modalitățile indicate în mod expres prin prezentul Regulament, va exprimati acordul expres și neechivoc ca datele dvs. cu caracter personal intre în baza de date a Organizatorului în vederea inregistrarii la concurs, validării, atribuirii Premiilor și îndeplinirii de către Organizator a oricăror obligații fiscale impuse de legislația în vigoare.

 

De asemenea, Organizatorul va procesa datele personale colectate prin intermediul declarației de consimțământ, în scopuri precum: transmiterea unui buletin informativ lunar cu privire la noutăți, evenimente, activități sau servicii Scania, transmiterea de invitații sau informații cu privire la diverse evenimente organizate de Scania și/sau de terți parteneri, transmiterea de oferte cu privire la produsele sau serviciile Scania.

 

Această prelucrare se bazează în mod legitim pe Art. 6 paragraful 1 litera a) GDPR, respectiv consimțământul exprimat de persoana vizată pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, pentru unul sau mai multe scopuri specifice.

 

 

 

 

Cum sunt procesate datele cine are acces la ele?

1.      Pentru etapa FMS:

 

Toate vehiculele cu abonament la Scania Fleet Management trimit date către Scania în conformitate cu condițiile și acordurile din abonament.

 

Informaţii complete cu privire la colectarea și stocarea datelor sunt furnizate într-un acord separat pentru abonamentele la serviciile conectate Scania. Contactați angajatorul dvs. dacă doriți să citiți acordul.

 

În perioada Concursului, datele vor fi procesate și  stocate pentru a:

·         identifica contul dvs. de utilizator din portalul Fleet Management

·         identifica că v-ați înregistrat pentru Concurs și modul în care vă putem contacta

·         verifica faptul că îndepliniți criteriile pentru participare și

·         crea punctajele și clasificările pe perioada Concursului, pe baza datelor dvs., în conformitate cu descrierea din acest document.

Scania CV AB este operator asociat al Scania Romania cu privire la datele dvs. personale. Datele Concursului sunt stocate pe serverele ce aparțin Scania CV AB, situate în Södertälje, Suedia.

Datele sunt procesate de Scania CV AB și sunt distribuite  Scania Romania si altor entitati din grupul Scania.

O listă cu cei mai buni șoferi ai Concursului va fi publicată pe canalele oficiale Scania.

Rezultatele vor fi publicate sub numele dvs. de utilizator pentru portalul Fleet Management și vor conține și informaţii despre compania pentru care lucrați.

Datele Concursului vor fi disponibile pana in septembrie 2019. Toate informaţiile salvate în mod specific pentru Concurs pe serverele Scania vor fi apoi șterse.

Dacă nu mai participați la Concurs și anulați înregistrarea, datele dvs. din Concurs vor fi șterse.

 

2.      Pentru etapa semifinalelor regionale:

Toate informaţiile furnizate ca parte a testului teoretic vor fi guvernate conform politicii de confidențialitate Scania, disponibilă la https://www.scania.com/ro/ro/home/misc/PrivacyStatement.html.  Informaţiile colectate pentru înregistrarea și completarea testului teoretic sunt acoperite de prevederile prelucrarii datelor personale, ca sofer: https://www.scania.com/ro/ro/home/misc/PrivacyStatement/Ce-date-personale-procesam.html

Ca parte a procesului de înregistrare, Scania colectează următoarele informaţii personale:

·         Numele dvs. de familie

·         Prenumele dvs

·         Adresa dvs. de e-mail

·         Sexul dvs.

·         Numarul de telefon mobil

·         Numele angajatorului

·         Numarul permisului de conducere

·         Adresa

·         Cetatenia

 

De asemenea, preluăm şi consimţământul dvs. de a fi contactat în legătură cu Scania Driver Competitions, atât prin e-mail, SMS sau apel telefonic. Acest lucru ne ajută să vă garantăm că putem îndeplini obiectivul Concursului şi pentru a menţine contactul cu dvs. privind participarea dvs. Colectam si datele privind rezultatele dvs. la testele teoretice si practice pe care le veti parcurge precum si contul bancar si banca la care aveti deschis acest cont, pentru situatia in care va veti numara printre castigatori si doriti ca premiul sa va fie atribuit in contul bancar.

Scania Romania este operatorul datelor colectate în acest mod. Ele vor fi transmise reţelei internaționale Scania sau unităților comerciale Scania și Sediului nostru din Södertälje, Suedia, cat si catre partenerul IFPTR. Aceste informaţii vor fi folosite pentru:

·         a vă identifica

·         a vă înregistra răspunsurile la testul teoretic

·         a vă calcula punctajul

·         a comunica cu dvs. de-a lungul Concursului

·         a va transfera Premiul, daca va fi cazul,

·         a vă contacta cu privire la ofertele de marketing sau alte comunicate privind Scania, produsele și/sau serviciile sale, doar dacă v-ați dat consimțământul la înregistrare.

Datele Concursului vor fi stocate pe serverele din Södertälje, Suedia, precum și de partenerii Scania care pot avea serverele în afara Uniunii Europene. Dacă datele dvs. sunt transferate în afara Uniunii Europene, acest lucru se face folosind acordurile interne sau externe de protecție a datelor, inclusiv Clauzele Contractuale Standard ale UE sau Scutul de confidenţialitate UE/SUA.

Scania nu va publica rezultatele/punctajele dvs. individuale obținute la testul teoretic, pe nici un canal, fără a vă solicita permisiunea dvs. expresă.

Datele Concursului vor fi stocate timp de 6 luni de la data la care a avut loc finala europeana a Concursului (i.e. decembrie 2019) Toate informaţiile personale salvate pentru Concurs,  pe serverele Scania sau cele ale partenerilor săi de procesare, vor fi apoi șterse. Informaţii generale, ce nu va pot identifica, vor fi păstrate pentru evaluarea viitoare a Concursului, produselor și Serviciilor Scania și în scopuri de marketing și comunicare.

Dacă renuntati la participarea la Concurs și doriți să vă anulați înregistrarea, o puteți face la adresa: marketing@scania.ro.  Trebuie să vă dezabonați separat cu privire la orice alte modalitati de comunicare, inclusiv newsletters sau servicii de marketing, la care v-ați abonat probabil.

Cum părăsesc Concursul şi ce se întâmplă apoi cu datele mele?

Pentru a părăsi Concursul, trebuie să parcurgeti procesul de mai jos, pentru fiecare metodă de înregistrare folosită.

Puteți alege să părăsiți Concursul prin email la adresa marketing@scania.ro.

 

Dacă doriţi ca datele dvs. să fie şterse, puteţi solicita acest lucru în scris la adresa privacy@scania.ro  solicitând ștergerea datelor. Reprezentanții Scania Romania vă vor informa când acest lucru a fost făcut.

 

Drepturile dvs, Întrebări privind procesarea datelor personale

In calitate de persoana vizata aveti urmatoarele drepturi:

1.      Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate;

2.      Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete;

3.      Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori;

4.      Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor;

5.      Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizată într-un format electronic și de a solicita transmiterea acestor date către un alt operator, atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere ethnic;

6.      Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată;

7.      Dreptul de a retrage oricând consimțământul dat în vederea opririi prelucrării datelor. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere;

8.      Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați prelucrarea datelor conduce la încălcarea prevederilor GDPR.

 

La cererea dvs., Operatorul va asigura exercitarea drepturilor prevăzute mai sus, conform prevederilor legale aplicabile. În vederea exercitării acestor drepturi, persoanele în cauză vor transmite o cerere scrisă, datată și semnată către Scania Romania SRL, având sediul în România, sat Ciorogârla, comuna Ciorogârla, Șos. București nr. 5, județul Ilfov, în atenția responsabilului nostru pentru protecția datelor, ale cărui date de contact le puteți găsi mai jos.

Maria Badici

Telefon: +40 725 167 393 sau +40 21 315 9142

Fax: +40 21 315 9140

E-mail: maria.badici@scania.ro

 

SECTIUNEA VIII. PROCEDURA DE SOLUȚIONARE A RECLAMAȚIILOR

Toate reclamațiile legate de desfășurarea Concursului trebuie fie formulate în scris  și transmise prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire la adresa Scania Romania SRL, sat Ciorogârla, comuna Ciorogârla, Șos. București nr. 5, județul Ilfov cu mențiuneaSCANIA  SDC - Reclamație".

Reclamația trebuie conțină datele de identificare a Participantului, adresa exactă a Participantului, motivul reclamației împreună cu justificarea lui și semnătura Participantului.

Reclamațiile pot fi depuse cel mai târziu în termen de 14 (paisprezece) zile de la data Evenimentului cu privire la care se face plangerea. Plângerile depuse după această dată nu vor fi analizate de Organizator.

Reclamanția se va solutiona în termen de maximum 15 (cincisprezece) zile lucrătoare de la primire. In cazul în care contestatorul va fi nemulțumit de decizie, se va încerca rezolvarea contestației pe cale amiabilă, iar în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele competente.

SECTIUNEA IX. DISPOZITII FINALE

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament în orice moment, pentru motive obiective, cu condiția respectării drepturilor dobândite de Participanți până la momentul modificării și cu condiția notificării acestora în prealabil.

Materialele publicitare ale Concursului au doar caracter informativ. Forță juridică obligatorie au exclusiv prevederile prezentului Regulament.