SCANIA DRIVER COMPETITIONS

Cu peste 100 000 de participanți la nivel mondial, Scania Driver Competitions reprezintă cea mai mare competiție din lume pentru toți șoferii profesioniști.
Pentru a fi cel mai bun, este nevoie de determinare, de experiență și responsabilitate.

Competitia continua! Daca esti conducator de Scania dotata cu unitate Communicator te califici pentru inscrierea prin Fleet Management System. In plus trebuie activat pachetul Control sau abonamentului Scania Driver Coaching.

De ce este necesar pentru a participa la Concurs (modalitate de calificare în etapa FMS):

Toţi şoferii ce conduc un vehicul cu un pachetul Control  sau cu un abonament activ pentru Scania Driver Coaching se pot înregistra la Concurs in perioada 01.11.2018-31.01.2019.

Trebuie îndeplinite două condiţii cumulative pentru ca rezultatele Concursului să fie contorizate:

  1. Cardul dvs. de şofer trebuie să fie asociat cu contul de utilizator de pe portalul Scania Fleet Management
  • Dacă aţi înregistrat contul de utilizator, furnizând informaţiile dvs. şi numărul dvs. de card al şoferului în Aplicaţie, cardul dvs. de şofer va fi automat asociat cu contul de utilizator.
  • Dacă cardul dvs. de şofer nu este asociat cu contul dvs. de utilizator, va trebui să contactaţi persoana ce are drept de acces şi care poate adăuga utilizatorii pe portalul Scania Fleet Management. Cel mai adesea, aceasta persoana este managerul de flota din cadrul angajatorului dvs.
  • Puteţi vedea dacă cardul dvs. de şofer este asociat cu contul dvs. de utilizator intrând pe profilul dvs. Driving.
  • Dacă datele dvs. sunt prezentate în profilul Driving, cardul dvs. de şofer este asociat cu contul dvs. de utilizator.
  1. Trebuie să conduceţi cel puţin 2 zile în medie pe săptămână in perioada 04.02.2019-03.03.2019 un vehicul ce deţine pachetul Control pentru ca rezultatele dvs. obţinute la Concurs să fie contorizate.
  • Dacă aveţi un abonament pentru Scania Driver Coaching, se ia în considerare orice perioadă petrecută conducând vehiculul cu pachetul Data Access Service.
  • Pentru a fi contorizată ca zi de condus, trebuie să conduceţi acelaşi vehicul cel puţin 10 km în aceeaşi zi.

Pentru mai multe detalii:

Rares Motoaca – Connected Services manager: 0725 168 018 sau rares.motoaca@scania.ro